Sesongen 2016/2017 er over for Ulriken 2003 jenter, men for en sesong det har vært!
Ulriken 03 jenter startet sesongen med å dra til Høgsbo og spille Høstcupen i Gøteborg. Der kjempet jentene seg til seier og gull.
I Scaniacup kvalifisering i Bærum Open ble det også gull.
I sesongen har jentene spilt i 4 serier (U14, U15, U16 og U17). Til sammen har de spilt 45 seriekamper. Det ble gull i U14, U15, og U16 og 3. plass i u17 serien.
Jentene har deltatt i Scaniacup og tok 3.plass.
De har deltatt i U16 NM for første gang og tok sølv.
I hansacup ble det gull i u14, og i u15/u16.
I regionsluttspillet tok jentene gull i u14, u15 og u16, og sølv i u17.


Jeg er imponert over hvor dedikerte jentene mine er, og jeg vet hvor mye tid og krefter de legger ned for å holde dette nivået og for å utvikle seg. Det er både blod, svette, frustrasjon, irritasjons og tårer, men det er også mye glede, samhold og vennskap. Alt kommer ikke like lett som mange tror det gjør når de ser oss spille.


Neste sesong blir veldig spennende. Vi satser stort og skal spille i EGBL serien, European girls basketball league. Denne serien spilles over tre turneringshelger. Vi skal spille i Minsk, Tallin og Parnu. Vi kjenner noen av de finske lagene og vet at nivået er høy og tøft. Jeg gleder meg. Det blir spennede og utfordrende!!

Jeg sier som Michael Jordan: «The ceiling is the roof». Det er i alle fall en fornøyelse og trene, coache og være sammen med denne fantastiske jentegjengen.


Jeg er stolt av dere alle sammen!

Ingvild

Created By:
Ingvild Sofie Sanford

Kommende kamper  

No Match in Coming Days

Siste 5 resultater