Dobbelseier for A-laget 
 
Ulriken Eagles tok to nye seire i herrenes 2.divisjon denne helgen. Med det har laget nå A-laget vunnet fem av de seks siste kampene. Spesielt kampen mot Os var en sterk prestasjon. Eagles tapte årets åpningskamp mot osingene med 43 poeng. 
 
Ungguttene våre manglet to av sine største spillere men kompenserte med knallhard jobbing og vant kampen om returene. Os er regnet som er et av de mest fysiske lagene i 2 divisjon. Laget består av spillere fra Baltikum og hadde bare tapt èn hjemmekamp hele sesongen før søndagens match. To av topplagene i 2M, Fyllingen og Askøy, har begge måttet se seg slått i Oshallen.
 
På lørdag ble det seier mot Frøya etter et forrykende comeback i andre halvdel. Ulriken scorte kun 20 poeng til pause, men leverte sesongbeste 57 poeng i de to siste periodene. 1-3-1 sonen til Ulriken skapte store problemer for Frøya som begikk en rekke turnovers. Den samme sonen bidra også til en svært tett kamp mot Hop i U17-serien forrige helg. 
 
Ulriken står nå med åtte seire og åtte tap i årets 2.divisjon. Laget har to kamper igjen, mot henholdsvis Fyllingen og Ulset. 
Created By:
Ingvild Sofie Sanford

Kommende kamper  

No Match in Coming Days

Siste 5 resultater